Terug naar overzicht

Keramische coating

Ultieme bescherming
Coating vanaf €450,-

Kenalon Ceramic Shield

De nieuwste ontwikkeling in autobescherming

Kenolon Ceramic Shield is ontwikkeld om de lak van je wagen te beschermen, en de nieuwe look van je auto zo lang mogelijk te behouden. Kenolon Ceramic Shield is een keramische coating die een onzichtbare maar bestendige beschermlaag vormt tegen al het vuil van buitenaf, zoals verkeersvuil, insectenresten, zure regen, strooizout en uv-straling. Dankzij jarenlange ervaring en een hoog ontwikkelde Research & Development-afdeling garandeert Kenolon de beste bescherming die er is.

Het waterafstotende effect van Kenolon Ceramic Shield zorgt ervoor dat stof en vuil zich minder snel vasthechten aan de auto. Traditionele lakbeschermingsproducten op basis van synthetische wax of polymeren, blijven op de lak aanwezig tot ze verdwijnen door zon, zure regen en ontvettende middelen. Met Kenolon Ceramic Shield heb je een duurzame coating voor je auto met een efficiënte bescherming en gebruiksgemak.

Dankzij de bijzondere samenstelling op basis van siliciumdioxide (SIO2) is je auto gegarandeerd beschermd en blijft er prachtig uitzien voor langere tijd. De formule versterkt de hardheid van de lak en verhoogt deze tot wel 9H op de schaal van Mohs*. Deze bescherming vermindert ook het ontstaan van microkrasjes en swirls. Kenolon Ceramic Shield geeft een langdurige bescherming van wel 3 jaar. 

*De hardheidsschaal van Mohs is een schaal die de mate van krasbestendigheid van een materiaal aangeeft.

Prijs vanaf € 450,-

Maak een afspraak