Contact opnemen

met Softwash

Heb je een vraag over diensten en producten? Of heb je een andere vraag of opmerking? Neem dan direct contact met ons op via telefoon of mail. 

Contactgegevens

Autowasstraat Softwash
Ambachtsweg 47A
1271 AL Huizen
Nederland

035 - 52 35 963

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.
Zaterdag van 8:00 tot 17:00 uur en zondag gesloten

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Softwash in Huizen en een ‘gewone’ benzinepomp wasstraat?

Softwash is een kettingwasstraat, waardoor meerdere auto’s vlot achter elkaar gewassen kunnen worden. De meeste andere wasstraten hebben een ‘roll-over’-systeem, waarbij eerst een programma van 8-10 minuten moet worden afgewerkt, voordat de volgende auto de wasstraat in kan. Softwash biedt een autowassing van hoge kwaliteit mét tijdwinst ; ook handig als je met meerdere (lease- of bedrijfs)auto’s tegelijk langskomt!

Als Softwash in Huizen niet van die gewone borstels heeft, hoe wordt mijn auto dan goed schoon?

Softwash maakt gebruik van speciale textielborstels, die vele malen zachter zijn dan gewone borstels. Wanneer je onze wasstraat in werking ziet, dan ervaar je pas goed hoe uitgekiend het wassysteem is. En hoe zorgvuldig de borstels en lappen de auto beroeren en poetsen. Het grote voordeel van deze wasstraat: optimaal borstelcontact en minimale lakdruk. Geen krassen dus en wij dragen actief bij aan het behoud van je auto!

Hoe snel kan Softwash in Huizen mijn auto wassen?

Softwash garandeert een grondige en snelle wasbeurt. Wanneer je aankomt met de auto, komen onze medewerkers direct naar je toe voor het voorwassen. Dit doen ze handmatig, snel maar zorgvuldig; je hoeft dus niet eerst naar binnen om een muntje te halen en een programma te starten. De wasstraat doet al het werk en binnen tien minuten is je auto weer glanzend klaar voor vertrek.

Heeft een waspas wel zin voor mij als particulier?

Wanneer je vaste klant bent bij Softwash, kun je profiteren van de waspas. Hiermee krijg je op 3 van de 4 soorten wassingen 15% korting per keer. Je hebt dus altijd korting, of je nu 1 keer per maand langskomt, of elke dag met al je bedrijfswagens. Het heeft dus altijd zin om de waspas aan te vragen!

Hoe staat het met het watergebruik in de wasstraat?

Softwash is een milieuvriendelijke wasstraat. Door een uitgekiende afstemming van het gebruik van water, foam-wax en Crystal Nanoschuim, zorgen wij voor een duurzaam autowasproces, waarbij het vuile waswater op een verantwoorde manier wordt afgevoerd. Je autowassing bij Softwash is daarom minder belastend voor het milieu dan wanneer je zelf met een tuinslang aan de slag gaat!

Doen jullie ook aan extra coatings?

Jazeker! Softwash heeft twee bijzondere coatings in het assortiment voor een ultieme en langdurige bescherming van je autolak: Everwax en Kenolon Ceramic Shield. Deze producten geven bescherming op het hoogste niveau, en zijn absoluut het overwegen waard als je goed voor je auto wilt zorgen. Softwash biedt deze producten aan tegen gangbare prijzen (€ 200,- / € 399,-) en garandeert een bijzonder resultaat: een uitstekende en langdurige bescherming van 9 maanden tot wel 3 jaar.

Hoe vaak kan ik naar de wasstraat?

Het is belangrijk om je auto goed te onderhouden. Dit betekent dat je auto naast de jaarlijkse onderhoudsbeurt beter ook een wekelijkse wasbeurt kan krijgen. De wasstraatprofessionals van Softwash zorgen ervoor dat je auto superzacht en supergoed gewassen wordt, met de mogelijkheid voor speciale extra's, zoals een beschermende keramische coating. 

Contactformulier

Vul je gegevens in en stel je vraag per e-mail.